De mooiste loungebanken van UrbanSofa

loungebank

Niets is fijner dan na een lange werkdag thuiskomen en op de bank ploffen. Een loungebank kenmerkt zich door een verlengd stuk zonder leuning waar je bijvoorbeeld je voeten op kunt leggen. Verder zijn de banken te vinden in allerlei kleuren, formaten en stoffen. In deze blog vertellen we hoe je bij UrbanSofa je eigen loungebank kan samenstellen.

Stel je eigen loungebank samen

Zoals we al eerder benoemde zijn loungebanken in veel verschillende modellen te vinden. Of jouw voorkeur nou ligt bij een stoere bank, strakke bank, romantische bank of een landelijke look, bij UrbanSofa vind je het allemaal. Als jij het perfecte model gevonden hebt gevonden kun je vervolgens de opstelling van het model kiezen. Daarna heb je keuze uit meer dan 200 stoffen. Daar blijft het niet bij, want daarna kun je nog kiezen uit talloze opties zoals de zitdiepte en de rugkussens. Als je al deze stappen hebt doorlopen heb jij je eigen ontworpen droombank.

Waarom kiezen voor UrbanSofa?

Als je een bank bij UrbanSofa samenstelt wordt deze vervolgens handgemaakt in de Europese fabriek van het bedrijf. Tijdens dit proces wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu. Ondanks al die extra zorgen worden de loungebanken van UrbanSofa nog steeds voor een zeer scherpe prijs aangeboden. De reden hiervoor is dat de kostbare schakels worden weggelaten in het proces. Dit scheelt in de kosten en zorgt voor extra duurzaamheid. Jouw bank wordt rechtstreeks uit de fabriek bij je thuis geleverd en hebben dus geen opslag plek nodig, dat is nog een reden dat de banken zo scherp geprijsd zijn.

De banken in het echt bekijken

UrbanSofa is grotendeels gericht op de online verkoop, toch bieden ze je de kans om de mooie banken in het echt te bekijken. Door het hele land zijn er meerdere UrbanSofa verkooppunten. Zo is er altijd een winkel bij jou in de buurt! Mocht je toch nog vragen hebben over één van de banken? Neem dan gerust contact op met één van de specialisten van UrbanSofa.