Oprit bestraten

U wilt een nieuwe oprit gaan bestraten. Hieronder vind je enkele tips.
Wat kost het bijvoorbeeld om een oprit te laten bestraten door een ervaren stratenmaker? Je vind op het internet erg prijzen. Wij hebben een goed overzicht gemaakt wat nu de exacte kosten zijn van het aanleggen van een oprit.

Prijzen zijn inclusief btw
Stratenmaker € 10 – € 20 per m2
€ 30 – € 40 per uur

Een voorbeeld: Je wil een oprit laten bestraten met een oppervlakte van 20m2. Dan kom je al snel op een 900 euro euro met tegels. Tegels zijn rond de 15-35 euro per meter.
Uiteraard is het voor elke situatie anders en daarom is het erg makkelijk om een gratis offerte aan te vragen. Het kost u echt niets maar u heeft wel direct een goed overzicht van bepaalde stratenmakers bedrijven. Dit kan u erg veel geld besparen.

Hoe krijgt u een stevige oprit?
Het is erg belangrijk dat u een oprit heeft die niet gaat verzakken door een ware auto. Een stratenmaker weer als geen ander hoe dit moet. Toch leggen we het hier uit voor u het zelf wil gaan doen. Het bespaard u veel geld.

Ophoogzand

Ophoogzand is het belangrijkste voor een goede basis van je oprit. Gebruik zeker een laag van 20-30 cm voor een goede stevige fundering.