Investeringen voor je klusbedrijf

Je bent net je eigen klusbedrijf begonnen; proficiat! Je weet ongetwijfeld dat daar heel wat organisatie bij komt kijken, en als professioneel klusser is het vooral belangrijk dat je over degelijk materiaal beschikt. Gereedschap en hulpmiddelen van kwaliteit zullen het werk niet enkel veiliger en aangenamer maken, maar garanderen ook dat je een beter resultaat kunt neerzetten. Misschien vraag je je af welke zaken nu écht niet mogen ontbreken in je klusbedrijf. Een goed basisgamma aan tools is immers onmisbaar om je toekomstige klanten een goede service te kunnen bieden. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste investeringen voor jouw klusbedrijf!

1. Een (rol)steiger

Verricht je vaak schilderwerken, dakwerken of andere hoogtewerken, dan is een steiger echt onmisbaar. Kwalitatieve steigers komen in heel wat formaten en soorten en bieden een stevige basis waarop je plafondwerken, hoge schilderwerken en dakwerken kunt uitvoeren. Een rolsteiger kopen is dus een eerste slimme zet om je klusbedrijf van degelijk materiaal te voorzien!

2. Een werkbank

Afhankelijk van het soort klusbedrijf is ook een goede werkbank een slimme investering. Op zo’n werkbank heb je ruimte genoeg om hout en andere materialen vast te zetten en te bewerken, slijpen, zagen of boren. Het voordeel is dat je allerlei werkjes op één plaats kunt uitvoeren, waardoor je atelier dus ook een stuk overzichtelijke blijft. Bij een speciaalzaak kan je heel wat opties vinden!

3. Boor- en andere machines

Kies je voor boormachines en andere elektrisch materiaal van goede kwaliteit, dan kan je dat ook rekenen tot de duurzame investeringen. Een degelijke boormachine gaat erg lang mee en mag echt niet in het gamma van een klusbedrijf ontbreken. Natuurlijk heb je nog altijd de keuze tussen verschillende soorten machines (van manueel tot elektrisch en door middel van hydraulische werking).

Het beste materiaal voor een succesvol klusbedrijf

Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van het werk dat je levert grotendeels afhangt van de kwaliteit van het materiaal dat je gebruikt. Kiezen voor betrouwbaar materiaal van een vooraanstaand merk bij een speciaalzaak is dan ook aangeraden. Op die manier ben je zeker dat je waarde krijgt voor je geld en ook waarde kunt bieden aan je klanten.
Ten slotte is bij een rolsteiger kopen, de zoektocht naar een goede werkbank en ander materiaal ook mogelijk om advies in te winnen bij je speciaalzaak teneinde de beste keuze te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *