TL lampen zijn nog altijd populaire lampen

TL-lamp

Op zoek naar een goedkope oplossing voor het verlichten van een grote ruimte? Nog altijd is TL verlichting hier een zeer geschikte oplossing voor. LED TL armaturen zijn zeer zuinige lampen die weinig warmte afgeven. De lampen gaan lang mee en zijn ideaal, doordat ze meteen volledig licht afgeven. Hieronder bespreken we van welke voordelen je profiteert als je ervoor kiest om voortaan met LED TL te gaan werken.

Wat zijn de voordelen van LED TL armaturen?

De buizen in LED TL armaturen zijn zeer betrouwbaar. Ook zijn de LED lampen minder schadelijk voor het milieu omdat ze relatief weinig energie verbruiken en lang meegaan, en geven ze weinig tot geen warmte af. Het voordeel van TL lampen is dat zij grote oppervlaktes vrijwel meteen op een gewenste manier kunnen verlichten. Hierdoor is een grote ruimte, zoals een parkeergarage, meteen helder verlicht en zo worden er ongelukken voorkomen. De LED TL verlichting verbruikt relatief weinig energie, waardoor de kosten van het verlichten van een pand afnemen. Ook zul je niet snel nieuwe kosten hoeven maken als je eenmaal voor LED TL hebt gekozen, doordat de lampen betrouwbaar zijn en lang meegaan.

Andere opties met TL verlichting

TL buizen zoals we ze van vroeger kennen, zijn allang niet meer hetzelfde als de TL buizen van nu. Zo heb je nu onder andere de keuze of je een rechte of een ronde TL lamp wilt. Met een ronde TL buis kan je armaturen aan zowel de wand als het plafond met een ronde TL lamp vullen. Ronde TL lampen verdelen het licht evenredig waardoor er geen schaduw ontstaat. Ook de ronde variant van de TL lampen is in een LED versie te verkrijgen, waardoor ook deze lamp zeer zuinig is en er weinig warmte vanaf komt. Check van tevoren goed of de (LED) TL lamp die je op het oog hebt, past in het armatuur waar je deze in wil plaatsen. Hierna heb je weer gloednieuwe uiterst betrouwbare lampen, waarmee je jaren vooruit kan.

Met LED TL verlichting kies je voor een toekomstbestendige oplossing

Het verlichten van panden kan een lastige opgave zijn, maar het de aanschaf van LED TL verlichting kun je ervan uitgaan dat jouw nieuwe verlichting lang meegaat. Ook zal de verlichting relatief weinig kosten met zich meebrengen door de energiezuinige techniek, en vanaf het moment dat deze wordt ingeschakeld, op volle kracht werken. Genoeg redenen dus om jouw woning of bedrijfspand te gaan verlichten met LED TL verlichting!