Uitbesteden van de opmaak van uw winkel display

winkel-display

Een winkel display, u ziet ze waarschijnlijk vaak staan in uw favoriete buurtsuper of drogisterij. Een winkel display trekt de aandacht van de klant zodat hij of zij dit product sneller koopt. In dit artikel leest u wat een winkel display precies is, welke soorten er zijn en wat de voordelen zijn van het uitbesteden van een winkel display. 

Wat is een winkel display?

Een winkel display zijn reclameborden of speciale displays die aandacht trekken om een bepaald product te verkopen. Deze displays ziet u vaak in supermarkten of drogisterijen staan. In zo’n display staan vaak actieproducten of producten die gepromoot moeten worden omdat ze nieuw zijn in het assortiment. Ze trekken via deze manier de aandacht zodat mensen verleid worden om een bepaald product te kopen of te proberen. 

Er zijn verschillende soorten winkel displays, denk hierbij aan product displays, baliedisplays, vloerdisplays, vitrine displays, toonbank displays en meer. 

Een vloerdisplay is een display gevuld met producten om de zichtbaarheid te verhogen, deze display staat altijd op de grond. Een toonbakdisplay of counter display is een opvallende display die vrij staat op een toonbank of tafel. Meestal staan er in deze display kleinere artikelen die men vaak als impulsaankoop aanschaft vlak voordat u afrekent. 

Het uitbesteden van de display

De productie, het transport en de opmaak van een winkel display kunt u uitbesteden aan verschillende bedrijven. Zo’n gespecialiseerd bedrijf zorgt ervoor dat u uw product mooi, efficiënt en opvallend kunt laten zien in een winkel. 

U kunt het logistieke proces van de winkel displays uitbesteden, hierbij kunt u denken aan de distributie van de displays en het beheer hiervan. De displays worden vanaf een distributiecentrum naar de verschillende winkels gestuurd, in de winkel worden de displays opgezet en gevuld met de juiste promotie- of actieproducten. Wanneer de promotie van dit product voorbij is worden de displays leeggehaald, afgebroken en terug gestuurd naar het distributiecentrum. 

Door het uitbesteden van dit complete logistieke proces weet u vrij zeker dat het efficiënt verloopt en dat dit uiteindelijk kostenbesparend zal zijn vanwege de slimme en snelle transportmogelijkheden. 

Bezoek eens www.na-nomi.nl/winkel-display/ voor meer informatie over winkel displays.