4 handige tools voor tijdens het studeren!

handige-tools-studenten

Als je net als de meeste studenten studeert, breng je waarschijnlijk veel tijd door in je slaapkamer of studentenkamer. Maar zelfs als je de perfecte studieplek hebt, zijn er een paar dingen die je studeren effectiever en comfortabeler kunnen maken. In deze blog behandelen we vier tools, waar je normaal niet aan denkt, die van onschatbare waarde kunnen zijn. Hier zijn vier handige accessoires voor je studie:

1. Een ventilator of verwarming

Afhankelijk van de tijd van het jaar en jouw locatie, wil je misschien een ventilator of verwarming om jouw studieruimte op een comfortabele temperatuur te houden. Uit het assortiment Maxtotaal ventilatoren kan je kiezen uit verschillende comfortabele modellen. Zo kan je kiezen voor een klein compact model, voor op het bureau, of juist een model op statief.

2. Een WiFi-versterker

Als je op jouw laptop of tablet werkt, kan een zwak WiFi-signaal frustrerend zijn. Een WiFi-versterker kan jouw signaal versterken, zodat je geconcentreerd kan blijven werken. Het kan namelijk voorkomen dat jouw werkruimte net op een plek staat waar de WiFi minder sterk is. Met een WiFi-versterker bevorder je het werkcomfort een stuk meer.

3. Een whiteboard

Een whiteboard bij de hand hebben kan handig zijn om te brainstormen, aantekeningen te maken of problemen uit te werken. Daarnaast kan je er een planning op bijhouden. Zo kan je tijdens het werken herinnerd worden aan alle taken die je nog te doen staan.

4. Een laptopstandaard

Als je jouw laptop gebruikt om te studeren, kan een laptopstandaard ervoor zorgen dat hij op de juiste hoogte en in de juiste hoek staat zodat je comfortabel kunt werken. Dit hoogteverschil kan net helpen met het werken in een comfortabele houding. Daarnaast kan je verschillende documenten of tools bewaren op de standaard. Het is dus ook nog multifunctioneel!