BRK download

BRK

Via geogap.nl in het bezit komen van een BRK download is gemakkelijk. Je gebruikt dan gewoon de optie die BRK PostGIS Database Dump heet en binnen een vloek en een zucht heb jij de gewenste informatie binnen. Je krijgt dan een actuele versie van de Basisregistratie Kadaster, want de gegevens worden steeds geactualiseerd.

Kadaster werkt met de lastige GLM-levering

Het Kadaster zelf werkt met een GML-levering als het om de data gaat. En met deze levering kun jij als doorsnee gebruiker niets. Daarom is de website geocap.nl helemaal ingericht om wel op gemakkelijke wijze de gegevens binnen te halen. Het wijst zich vanzelf. Dir via geogap.nl te downloaden maak je gebruik van de speciaal gerealiseerde spatial extensie database, prima uitgerust om de data vlot voor je binnen te halen. Je importeert nu namelijk rechtstreeks in PostGIS.

Ideaal werken met de website geogap.nl

Heb je de gegevens binnen dan zie je meteen dat je waar voor het geld gekregen hebt. Je krijgt namelijk info over alle percelen die ons land rijk is. Je ziet meteen de perceelgrenzen, de oppervlakte van een perceel en checkt meteen ook de kadastrale aanduiding. En zo is de website www.geogap.nl toch al zeer de moeite waard. Behalve dat je prima kunt kiezen voor een BRK download, kun je bijvoorbeeld ook de voorkeur geven aan een BAG dump of bijvoorbeeld een BGT WMS.

Afgezet tegen wat je krijgt is de prijs eerder aan de lage kant

Om de prijs hoef je het niet te laten. Want afgezet tegen de data die je krijgt is de prijs aan de lage kant. Omdat nu ook het proces van het importeren van de data eenvoudig is, is het echt heerlijk werken en haal je snel alle gewenste data binnen. Data die je al zo lang in je bezit wilde hebben.