Een industrieel interieur voor je woning of onderneming

industrie-design-balklamp

Veel woningdesigns raken nooit uit de mode en één daarvan is het industrieel design. Een industrieel interieur is stoer, machtig en geeft net dat beetje extra pit aan je ruimte. Ideaal voor ruimte als bijvoorbeeld een mancave, maar ook voor ondernemingen zoals een hippe cocktailbar. Voor wat voor ruimte of locatie je dan ook het interieur beter wil laten passen bij de uitstraling, bij Indusigns slaag je altijd in het verbeteren van dit interieur. Hier vind je altijd de unieke en passende artikelen die jouw ruimtes helemaal afmaken.

Ga voor uniek

De broers die Indusigns hebben opgericht maken graag een unieke ervaring van een inrichting. Daarom vind je hier ook artikelen en accessoires die je nergens anders kunt vinden. Denk maar bijvoorbeeld aan een van de (letterlijke) highlights van het assortiment: de balklamp. Deze lampen zijn op zo’n manier gemaakt dat ze als de grote eyecatcher in je ruimte kunnen dienen. Met interessante designs als het gebruik van industriële vaten creëer je echt de sfeer dat hier veel gewerkt wordt en het een locatie is voor echte doorzetters. Maar tegelijkertijd krijg je er ook een speelsere sfeer door waardoor je je echt op je gemak kunt voelen.

Daarnaast zijn olievaten in zijn algemeen al een grote inspiratiebron van Indusigns. Zo zijn er unieke designs waar het olievat dient als bijvoorbeeld een grote bloempot. Of wat dacht je van een sfeermaker voor in de tuin of op je terras. Alles kan, vooral de punten waar je in eerste instantie misschien niet al aan had gedacht.

Voor de particulier en de ondernemer

Wie echt houdt van industrieel interieur kan bij Indusigns zijn hart echt ophalen. Alles wat je maar zou kunnen willen om je interieur net dat juiste ruwe randje te geven is hier te vinden. Dit geldt voor zowel je eigen woning als voor je onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een terrasje of andere horecagelegenheid midden in een industrieel gebied. Om niet uit te toon te vallen en bovendien een lekker uitnodigend effect te hebben is het gebruik van een industrieel interieur een schot in de roos. Of misschien wil je juist expres wel uit de toon vallen, door dit interieur juist te gebruiken in een tentje in het midden van het drukke stadscentrum. Een eigen vibe creëren en zo uniek zijn als de producten die je bij Indusigns kunt bestellen.

Wat de reden dan ook is waarom je wil kiezen voor een industrieel design voor in je huis of bij je onderneming, je kunt altijd slagen als je rondkijkt bij Indusigns. Kies er daarom ook voor om boven de concurrentie uit te steken of echt de sfeer te creëren die echt bij je past en ga ook voor Indusigns voor jouw industrieel interieur.