Het toepassen van PVC vloeren in Veenendaal

PVC vloer

PVC vloeren kennen eigenlijk alleen maar voordelen. Ze zijn praktisch te reinigen, verkrijgbaar in vele motieven en kleuren en geschikt om over vloerverwarming te leggen. Wanneer u een keuze wilt maken uit diverse opties én niet de hoofdprijs wilt betalen moet u bij Van Kooten woninginrichting zijn. Dit is de specialist voor PVC vloeren in Veenendaal en omliggende regio. Hier vindt u nog medewerkers die u van allerlei tips en adviezen voorzien waarbij er niet op de tijd wordt gelet. Klantvriendelijkheid en service staan bij hen hoog in het vaandel. Wanneer u een keuze hebt gemaakt wordt de ruimte of ruimtes waar u PVC vloeren wenst eerst ingemeten. De ervaren leggers komen het daarna op professionele manier leggen zodat u ook daarin volledig wordt ontzorgd.

PVC vloeren in Veenendaal met houtmotief

PVC vloeren in Veenendaal zijn in principe voor iedere ruimte in uw woning geschikt. Zo is het mogelijk om het op de gehele benedenverdieping door te laten lopen waardoor er een fraai geheel ontstaat. Bent u gek op houten vloeren maar ziet u het onderhoud daarvan niet zitten? Dan zijn PVC vloeren met een houtnerf daarvoor dé oplossing. Het is niet van echt te onderscheiden en voelt aan als echt hout; zelfs de nerven en noesten zijn voelbaar. Maar PVC vloeren met houtmotief zijn veel gebruiksvriendelijker, geluiddempend en zeer duurzaam. Zelfs na jaren intensief gebruik zijn er nog geen slijtageplekken te vinden. Bent u dol op de klassieke uitstraling van vloeren met een Hongaarse punt of visgraatmotief? Ook deze zijn bij de PVC vloeren specialist in Veenendaal volop te verkrijgen.

Soorten PVC vloeren in Veenendaal

Behalve met houtmotief zijn er ook PVC vloeren in Veenendaal te verkrijgen met een betonlook of een tegellook. Ook in kleuren hebt u bij Van Kooten volop keuze. Omdat PVC heerlijk behaaglijk aanvoelt kunt u ook de slaapkamers van deze prachtige vloeren (laten) voorzien. En wat te denken van de trap? Omdat PVC wat stugger is worden de treden niet zo glad als dat dat bij een geverfde trap het geval is. Laat u voor alle mogelijkheden over PVC vloeren in Veenendaal bij Van Kooten vrijblijvend informeren. De koffie staat voor u klaar!