Je huis verbouwen? Denk goed na over je interieur!

Ga jij binnenkort je huis verbouwen? Dan komt er een hoop op je af. We zullen in dit artikel niet al te veel uitweiden over alle werkzaamheden die komen kijken bij het verbouwen van je huis. Wij willen je graag laten nadenken over het interieur van je nieuwe huis. Nu zul je vast denken: ‘nu al nadenken over m’n interieur, dat is nog zo ver weg’. Dat klopt, maar als je tijdens de verbouwing al nadenkt over hoe jij wilt dat jouw interieur eruit komt te zien, scheelt dat dadelijk een hoop frustratie in de meubelwinkel. Uiteindelijk komt dit jouw toekomstige interieur dus wel ten goede. Daarom gaan wij je hierbij helpen.

Tips om jouw droomhuis te creëren

Ten eerste is het belangrijk om na te denken over de stijl die je graag zou willen laten terugkomen in je interieur. Vind jij een landelijke stijl namelijk mooi, dan zou je ervoor kunnen laten kiezen dit ook terug te laten komen in de constructie van je huis. Grote houten balken aan het plafond versterken de landelijke sfeer in huis. Ga jij liever voor stoer en industrieel? Dan raden we je aan om constructies van metaal terug te laten komen in je interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld deuren en kozijnen met een metalen frame. Daarnaast kun je ook alvast nadenken over de indeling van je huis. Wil je graag een grote eettafel waar je met de hele familie gezellig aan kan dineren, maak hier dan ook de ruimte voor. Let erop dat je genoeg ruimte over laat rond de tafel, zodat je geen propvolle uitstraling geeft aan je eethoek. Dit geldt hetzelfde voor je woonkamer. Bedenk alvast hoe groot de bank, tafel, tv dressoir en anderen meubelen moeten worden en hoe je deze wilt indelen. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ga voor de verbouwen eens een dagje langs bij een woonwinkel om inspiratie op te doen voor je nieuwe interieur. Noteer alle maten van de meubelen die je graag zou willen plaatsen in je nieuwe interieur.

De Bommel Meubelen

Kom je er zelf toch niet zo goed uit? Ga dan eens langs bij de Bommel Meubelen. Hier wordt je van deskundig advies voorzien op het gebied van inrichting en kleur. Bovendien kunnen ze deze ideeën voor jouw uitwerken in een 3D tekening. Zo krijg jij alvast een beetje een beeld van hoe jouw droomhuis eruit komt te zien!