Jumboblokken van beton

jumboblokken-beton

Jumboblokken van beton kunnen in veel verschillende situaties worden gebruikt. Bekijk hier het assortiment jumboblokken op de website van jumboblokken.nl. Je zult vooral jumboblokken van beton zien als middel. Dit is handig op parkeerplaatsen of plaatsen waar autorijden niet is toegestaan.

Geen onnodige schade

Als je tegen een object aan rijdt, veroorzaakt dit vaak veel schade. Dit is niet het geval bij jumboblokken. Jumboblokken zijn gemaakt om te zorgen dat er geen schade bij een auto gemaakt wordt als er tegenaan gereden wordt. Omdat de hoogte eerst wordt berekend, zul je zien dat het jumboblokken effectief voorkomt dat de auto gaat rijden zonder de auto te beschadigen. Het enorme blok was te hoog om te passeren en de auto stopte.

De jumboblokken hebben veel verschillende kleuren. Het is leuk om jumboblokken met verschillende kleuren te kunnen plaatsen. De verschillende kleuren zorgen er ook voor dat de jumboblokken ook in het donker goed zichtbaar zijn. Zo hebben automobilisten niet het gevaar om tegen een jumboblok aan te rijden in het donker zonder deze te zien.

Jumboblokken van beton kunnen ook ramkraken voorkomen. Dit is een manier om een ​​winkel aan te vallen door middel van het rijden door een deur heen. Door een jumboblok voor de winkel te plaatsen, kan een ramkraak worden voorkomen. In grote winkel of voor winkelcentra zul je dit daarom ook vaak zien.

Plaatsing jumboblok van beton

Het plaatsen van jumboblokken van beton kan erg moeilijk zijn. Dit komt doordat het niet altijd de beste locatie is. Omdat er meestal jumboblokken worden gebruikt voor parkeerplaatsen, is het aan te raden om eerst te kijken om te zien hoe ze moeten worden geplaatst.

Voordat je jumboblokken plaatst, moet je met veel factoren rekening houden. Er zijn veel regels voor het plaatsen van jumboblokken. Daarom is het belangrijk om deze regels door te nemen voordat je jumboblokken plaatst. Je kunt er namelijk problemen mee krijgen als je je hier niet aan houdt. 

Als je veel jumboblokken van beton wilt plaatsen, is het raadzaam om het draagvermogen van de ondergrond te controleren. Jumboblokken kunnen in de grond wegzakken. Deze situatie wil je natuurlijk zoveel mogelijk voor komen.