Wicker loungesets blijven trendy

Als je je tuin of balkon stijlvol wilt inrichten met een mooie loungeset, kijk dan eens naar een wicker vlechtwerk loungeset. Deze loungesets worden gemaakt van vlechtwerk van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. Wicker is een vlechtwerksoort van kunststof. In de volksmond wordt het ook wel een rotan loungeset genoemd. Natuurlijk zijn er niet alleen loungesets van wicker verkrijgbaar, je kunt ook kiezen voor een winker tuinset met comfortabele tuinstoelen. Zowel de loungeset als de tuinset kunnen van hetzelfde materiaal worden gemaakt, met dezelfde kleur en vlechtwerkdikte. Zo kun je ze prachtig combineren en zijn al je tuinmeubels in dezelfde stijl.

Handgemaakte wicker loungesets


De wicker loungeset worden altijd met de hand gevlochten, zowel in de hoogste als in de laagste prijsklasse. Voordat het vlechtwerk kan beginnen wordt het aluminium frame eerst bedekt met een robuuste poedercoating. Daarna wordt met de hand het wicker materiaal om het frame gevlochten.
Wicker kan bestaan uit verschillende soorten vlechtwerkdraad, zoals plat, rond, halfrond of 2-half. 2-half betekent dat het platte vlechtwerkdraad twee PVC-kernen heeft.

De wicker vlechtwerk loungeset collectie

Heb je veel ruimte in je tuin en wil je jouw tuin voorzien van een echte stijlvolle blikvanger, waarin je ook nog uitstekend kunt dineren? Kies dan voor een lounge dining set. Hiermee combineer je een tuinset met een loungeset. Zo zit je lekker rechtop, zodat je in alle comfort aan tafel kunt eten. Vind je het fijner om lekker onderuit gezakt te loungen? Kies dan voor een lage loungeset.

Wicker loungeset voor de beste prijs

Wil jij een lounge tuinbank die perfect past bij jouw wicker loungeset? Of wil je liever een tuinbank van een heel ander materiaal, zodat deze extra opvalt?
Natuurlijk ben je op zoek naar de beste aanbieding voor jouw nieuwe loungeset. Online vind je dan talloze mogelijkheden en variaties. Zo iser altijd een wicker loungeset, die aan al jouw wensen voldoet.

Bron: Latour-lith.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *