Keuken

Alles over keukens proberen we hier te verzamelen. Algemene informatie en tips over aanschaf van keukens, het opknappen van een keuken en keuken aanbiedingen.
Ook kunt u hier onderwerpen aantreffen zoals over afdingen op keukens en de invloed op de waarde huis bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Neem ook deel aan het keuken forum om uw ervaringen te delen of om een vraag te stellen.

Keuken apparatuur

Informatie over Afwasmachines, ovens, koelkasten en andere keukenapparatuur kunt u op de site of in het forum vinden. Meer informatie over de soorten keukenapparatuur vind u op deze site bij keukenapparatuur.

Keuken informatie

Heeft u leuke keuken informatie, tips of een andere bijdrage neem dan gerust contact met ons op; u bent van harte welkom om ook onze site te verbeteren. Uw informatie help ook andere mensen die opzoek zijn naar tips.
Wilt u een artikel schrijven dan kan dit ook, en wordt u naam en eventueel link naar uw website genoemd onderaan die pagina. Dit moet echt kwalitatieve inhoud hebben over keukens of keukenapparatuur en geen commerciële boodschap zijn.

Keuken montage

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag. En omdat het om grotere bedragen gaat, wil je dat ook graag zo houden. Daarom is er naast de keuken zelf, nog een belangrijk onderdeel wat niet vergeten mag worden: de montage van je nieuwe keuken.

Vaak wordt de keuken compleet gemonteerd en aangesloten. Wanneer de monteur klaar is, loopt hij samen met jou de keuken langs omdat het voor kan komen dat er bijvoorbeeld een beschadiging op een deurtje zit. Dit wordt dan keurig gemeld op een opleverformulier.