Skantrae binnendeuren voor het uitkiezen

Skantrae-binnendeuren

Skantrae heeft een ruim assortiment binnendeuren, waardoor het voor ons makkelijker wordt om de juiste deur te vinden. Wij moeten natuurlijk eerst gaan kijken uit welke serie we überhaupt een Skantrae binnendeur zouden willen bestellen. Het assortiment van Skantrae bestaat zo’n beetje uit 16 verschillende deuren series. Ik ga zo nog wat meer vertellen over de series. Naast de series zijn er ook allemaal verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Voor sommige mensen is het ook heel lastig om een deur uit te zoeken, want waar begin je?

Waar begin je met het uit zoeken van een Skantrae binnendeur?

Het is belangrijk dat je eerst gaat kijken welke maat je nodig zou moeten hebben. Dan kan je daar bijvoorbeeld al op filteren, en beperkt de keuze al iets. Dan zou je eventueel ook al op een bepaalde serie kunnen gaan filteren, als je ergens een voorkeur bij hebt. De SlimSeries is de grootste serie met de meeste deuren. Binnen een serie kun je ook weer kiezen tussen verschillende stijlen. Bijvoorbeeld Modern, klassiek, landelijk etc.

SlimSeries deuren

De SlimSeries is gemaakt van hout met strakke vormgegeven smalle deurstijlen. De deuren zijn verkrijgbaar in het zwart en wit, en kan ook bestaan uit drie verschillende glassoorten:

–       Blank glas

–       Nevel glas

–       Rookglas

Doormiddel van een deur met blank glas creëer je open ruimtes tussen verschillende kamers. Het geeft ook een maximale transparantie en een tijdloos effect. Daarnaast is blank glas te gebruiken in iedere interieurstijl.

Nevel is het soort glas waar je niet doorheen kunt kijken. Dit zou dus misschien wel goed te gebruiken zijn voor een toilet, of een kamer waarvan je niet wilt dat er mensen naar binnen kunnen kijken.

Rookglas is donker getint, maar je kunt er wel doorheen kijken. Dit glassoort geeft dus net weer een andere sfeer aan een deur dan blank glas.

Ben je nou op zoek naar een SlimSeries deur, met of zonder glas. Bijvoorbeeld sleiderink.nl heeft een groot assortiment SlimSeries deuren, met de 3 verschillende glassoorten. Je kunt jouw interieur volledig naar eigen wens inrichting. Vind je niet de juiste SlimSeries deur, zijn er nog genoeg andere Skantrae binnendeuren te verkrijgen.