Zo geef je jouw huis een luxe uitstraling

huis-luxe-uitstraling

Heb je een huis gekocht, waarbij je de binnenkant wil verbouwen? Of ben je uitgekeken op jouw huidige interieur en ben je toe aan iets nieuws? Dan kun je ervoor kiezen om het huis een luxe uitstraling te geven door een paar dingen toe te passen. Ben je benieuwd wat je in jouw huis kunt veranderen om een luxe uitstraling te krijgen? Lees dan verder en kom erachter!

Een houten vloer

Een vloer is erg bepalend in een huis en kan veel doen voor de uitstraling van de woning. Vloeren zoals vloerbedekking of tegels, zien we steeds minder. Deze twee vloeren hebben ook geen luxe uitstraling. Een vloer zoals hout daarentegen wel. Een houtenvloer kan in sommige gevallen ouderwets lijken, maar dat heeft alles te maken met de kleur en het patroon. Licht houten vloeren die in een visgraat of Hongaarse punt worden gelegd, geven de woning juist een luxe uitstraling. Bij een visgraat vloer worden de planken in een hoek van 90 graden tegen elkaar aangelegd en bij de Hongaarse punt worden de planken aan de uiteinden schuin afgesneden. Je kunt hierbij kiezen voor dunne of dikke stroken hout. Past een houten vloer niet binnen jouw budget, maar wil je wel de luxe uitstraling van een visgraatvloer of Hongaarse punt? Kies dan voor een PVC-vloer.

Sfeerhaard

Een onderdeel in de woonkamer, wat jouw interieur gelijk een luxe uitstraling geeft is een sfeerhaard. Je kunt ervoor kiezen om de haard in te laten bouwen in de muur en de haard af te werken met zwarte randen. Dit geeft de woonkamer gelijk een gezellige en luxe sfeer. Laat deze zwarte randen terugkomen in de kozijnen en plinten, zodat het een mooi geheel wordt.

Laat je inspireren!

Nu je weet met welke onderdelen je jouw huis een luxe uitstraling kunt geven, is het tijd om inspiratie op te doen voor een nieuwe vloer of mooie sfeerhaard. Ben je benieuwd naar het aanbod van vloeren? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en ontdek het assortiment aan Hongaarse punt vloeren. Naast de vloer en een sfeerhaard, kun je jouw woning ook een luxe uitstraling geven met mooie accessoires. Denk hierbij aan een grote lamp of een robuust, houten dressoir.